Klik hier voor onze nieuwe website:

 

 

 

MTC OUTDOOR EUROPE ®
 Laan van Rhemen van Rhemenshuizen 8
 2242 PT Wassenaar
 T +31 70 512 44 44
 F +31 70 512 44 45
  
info@mtcoutdooreurope.nl
www.mtcoutdooreurope.nl
  

 

English  

EnergieManagement

U kunt uw energie leren managen. Met het volgen van de eendaagse Training EnergieManagement krijgt u op een verrassende en boeiende wijze inzicht in wat u energie kost en wat u energie oplevert. We trainen u heel concreet om meer energie en meer inspiratie te halen uit uzelf, uw collega's en uw omgeving. Het resultaat is dat u de snelle ontwikkelingen in uw organisatie, het aansturen van uw medewerkers en de balans tussen uw werk en uw privé-leven meer ontspannen kunt hanteren.

Herkent u de volgende vragen en wensen?

Programma

In de Training EnergieManagement beginnen we met een korte toelichting op hoe uw energiesysteem werkt. Aan de hand van herkenbare voorbeelden krijgt u inzicht in hoe u kunt veranderen. Door oefeningen leert u waarnemen hoe energie uitwisseling plaatsvindt. We reiken u technieken aan om met weinig moeite meer energie en meer inspiratie op te nemen. Wij bieden u ruime gelegenheid om uw persoonlijke vragen te bespreken. Tenslotte geven we u specifieke tips toegesneden op de werkplek.

Resultaten

Van de eendaagse Training EnergieManagement kunt u het volgende verwachten:

Samengevat vergroot de Training EnergieManagement uw zelfvertrouwen om in welke situatie dan ook uw energie optimaal te managen.

Informatie en afspraak

De Training EnergieManagement wordt verzorgd door Antoinette van Alphen, directeur-eigenaar van MTC Outdoor Europe, en vindt in principe plaats op onze locatie in Wassenaar. Indien wenselijk kan ook voor een andere locatie worden gekozen, zoals ons Landgoed Le Hérou in de Belgische Ardennen.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen met Antoinette van Alphen,
070 512 44 44.
E-mail voor meer informatie.HOME