Klik hier voor onze nieuwe website:

 

Gastenboek Landgoed Le Hérou

 

We hebben een fantastisch weekend gehad, Le Herou was helemaal vol, en onze gasten waren onder de indruk van de locatie, het pand, de voorzieningen en de omgeving.

Het weekend was zodanig van opzet dat een ieder zijn gang kon gaan, en veel gasten hebben lekker gewandeld, gefietst, gekanood, en we hebben met z´n allen op het gazon een partijtje gecricket. Met een lekker zonnetje erop (we hadden geluk zaterdag) was dat precies wat ons voor ogen stond. We hadden een professionele kok bij ons die een diner heeft geserveerd voor zo´n 46 volwassenen, en hij was erg te spreken over de keuken.

Kortom, een meer dan geslaagd weekend, op een locatie waar een aantal gasten de website van heeft genoteerd om mogelijk ook een keer een feestje te gaan vieren!

 

Nogmaals hartelijk dank voor de gastvrijheid en de uitstekende service,

  

Jeroen Bonekamp en Olivia Hulshof.

 

 

 

Mijn trouwdag op Landgoed Le Hérou.

In 2005 was het zover. Onze trouwdag. Op de top van de Mount Everest in 2004 had ik mijn vriendin Heleen Eshuis ten huwelijk gevraagd. Ik was 10 jaar bezig geweest met het bereiken van de hoogste top van de wereld. Al die tijd had Heleen mij gesteund en aangemoedigd. Het was tijd om onze relatie te bevestigen met een trouwfeest maar wel één op een zeer bijzondere en prachtige locatie.

 

In 1992 begon ik met werken bij MTC Outdoor Europe en zo kwam ik in aanraking met Landgoed Le Hérou, gelegen in de prachtige Belgische Ardennen. Voor mij zou het niet mooier kunnen om te trouwen op de toppen van de ‘lage landen’. De serene rust, de heerlijke frisse buitenlucht, de ruimte en de vrijheid. Iedereen zou kunnen blijven slapen, het feest zou geen abrupt einde kennen. Met de heerlijke zomerse buitenlucht, het romantische licht van de  vuurkorven en de zwoele muziek ging de zon onder en kwam deze weer op. Een avontuurlijk feest zonder weerga.

Bij aankomst begrepen mijn gasten maar al te goed waarom die locatie zo belangrijk voor mij is.  Samen met hen denk ik er nog bijna dagelijks aan terug. Een belangrijke gebeurtenis op een toplocatie om nooit te vergeten!

 

Wilco van Rooijen

 

Fotografie Paul Voorthuis

 

Ook dit jaar besloten we om weer met het voltallige Management Team onze ‘bosdagen’ door te brengen op Landgoed Le Hérou.

Het is voor ons de ideale plek om in alle rust, in deze prachtige omgeving, onze plannen uit te werken voor het nieuwe business jaar.

Het Landhuis is heel ruim en van alle faciliteiten voorzien. Een prachtige grote keuken, werkelijk alles is aanwezig.

De catering was heerlijk, overvloedig en flexibel.

De omgeving is werkelijk prachtig en leent zich prima voor uitdagende en spannende Outdoor activiteiten.  Een prima (ont)spannende Teambuilding tussen de besprekingen door. Een aanrader!

 

Randstad Callflex

 

 

05-06-07 mei Familieweekend te Nisramont ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijk.

We hebben genoten van het samenzijn, de wandelingen, het feesten...de talrijke verrassingen! 

 

M. Swinnens

 

 

Wij waren op Landgoed Le Hérou voor de training van onze managers.

Onze gasten hebben genoten van zowel het Landhuis als de omgeving.

Landgoed Le Hérou is een perfecte locatie voor buitenactiviteiten in de Ardennen, in volledige privacy, zodat onze managers zich goed konden concentreren op de trainingsactiviteiten.

De ruime opzet van het Landhuis maakte een aparte kamer voor iedere deelnemer mogelijk, dit werd zeer op prijs gesteld.

De omgeving is heerlijk rustig en er is alle ruimte om outdoor activiteiten uit te voeren.

Het verblijf heeft onze verwachtingen overtroffen!

We hebben dan ook voor 2007 al weer gereserveerd.

 

Best regards

Saybolt International BV

Kees Paardekooper, juni 2006

Vlaardingen

 

 

We zijn blij dat we voor ons jaarlijkse weekend met oud-leiding en gezin voor Landgoed Le Hérou hebben gekozen.

Ons verblijf heeft zeer zeker aan onze verwachtingen voldaan.

Het Landgoed is mooi gelegen met een bijzonder leuke tuin en het Landhuis is heel aangenaam, ruim en proper.

Alle gasten hebben het weekend als zeer positief ervaren.

 

Kris Wouters, april 2006

Diest

 

 

 

Voor ons 12 ½ jarig huwelijksfeest viel de keuze op uw Landgoed Le Hérou.

Het is ons super bevallen, we hebben genoten, ondanks het slechte weer.

Het Landhuis is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn goed verdeeld, alles was heel schoon, het beddengoed was netjes, alles was heel verzorgd.

De omgeving is heel mooi en gelukkig kan men zich bij slecht weer ook binnen prima vermaken!

 

Met vriendelijke groet,

Natascha Stokman, mei 2006

Oosterbeek

 

 

Het is ons zeer goed bevallen op Landgoed Le Hérou!

Ik verzorgde de catering voor de huwelijksverjaardag van mijn ouders.

Ik was meer dan voldaan met de zeer goed uitgeruste accommodatie vooral de keuken was top!

 

Groetjes Sigrid Stroobants, augustus 2006

Waarloos

 

 

Beste Antoinette,

 

 

Allereerst beste toegewenst voor weer een Nieuwjaar. Zoals je waarschijnlijk al weet maken wij dit jaar weer gebruik van de locatie. Wij zijn uitermate tevreden geweest over het gebruik van het gebouw in Mei 2006 voor onze Training management leergang.

De gasten hebben het als zeer prettig ervaren, ieder was meer dan tevreden.

Het Landhuis is romantisch en rustig met voldoende privacy. Ruim en praktisch ingericht en van alle gemakken voorzien zonder kitscherig te worden. Landgoed Le Hérou heeft absoluut aan onze verwachtingen voldaan.

Vooral de ligging bevalt ons prima. Het Landhuis is ruim van opzet, praktisch in gebruik en de inrichting voldoet aan de eisen die onze diverse doelgroepen stellen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Peter Rijhnen MCE, juni 2006

Boertien & Partners

 

 

Dit jaar gaan wij voor de derde keer naar Landgoed Le Hérou voor onze jaarlijkse vakantieweek met onze vriendengroep. We vinden het er allemaal zeer aangenaam. Van alle huizen die we in de loop der jaren hebben gehuurd (circa 25) heeft dit Landhuis een aantal extra’s zoals een uitstekende keuken om zelf lekker te koken en een zeer ruim buitenterrein met tuin, terras en bos. Alles is goed onderhouden en het is ideaal voor grotere gezelschappen.

Ook de ligging in de fraaie en rustige omgeving is heel centraal voor wandelingen en uitstapjes.

We zijn nog steeds niet uitgewandeld!

Onze inmiddels volwassen kinderen en hun aanhang kunnen hier ook helemaal hun eigen gang gaan.

 

Groet Hans Mayer uit Voorburg

 

In het weekend van 17 t/m 19 november 2006 verbleven wij in Landgoed Le Hérou ter gelegenheid van ons 12,5 jarig huwelijk. Wij wilden eens iets anders dan een doorsnee feestje. En volgens ons is dit aardig gelukt. Met familie, vrienden en kinderen vertrokken wij naar de Ardennen waar wij een onvergetelijk weekend hebben gehad. Het was in een woord FANTASTISCH. Je voelde je meteen thuis. De sfeer was heel gemoedelijk (iedereen hielp een handje mee), faciliteiten waren uitstekend (vooral de keuken!!), gezellig, knusse ruimtes (je voelde je niet direct verloren in zo'n groot huis), omgeving was prachtig (we hebben nog heerlijk gewandeld). Wat nog overblijft, is een mooie herinnering die wij aan dit weekend hebben overgehouden. Ook onze families en vrienden willen wij bedanken, echt klasse!!

 

Groetjes,

 

Peter, Rianne, Tom en Bas van der Pas uit Maarheeze

 

Voor onze 50e en 40e verjaardag wilden mijn man en ik een groots feest organiseren. Landgoed Le Herou was hiervoor gewoon de perfecte locatie. Prachtig gelegen,mooi gebouw met mooie,nette kamers, enorme keuken, sauna, alles met sfeer. Het is voor ons allemaal, een gezelschap van 35 personen, een onvergetelijk weekend geworden!

 

Met vriendelijke groet,

Liesbeth Kavadias

 

 

Geachte mevrouw van Alphen,

Afgelopen hemelvaartweekend zijn wij op uw landgoed le Hérou geweest. Wij hebben een fantastisch weekend gehad, ondanks alle regen die naar beneden is gekomen. Het is een prachtig landgoed met meer dan voldoende inventaris. Natuurlijk waren wij wel met minder personen, maar door het slechte weer hadden wij nu binnen ook voldoende ruimte.

 

Met vriendelijke groeten,
Birgit van den Bos

 

 

Beste mensen,

 

In oktober 2005 zijn wij met ongeveer 48 mensen een weekend te gast geweest in het Landgoed Le Herou. Het was geweldig. Er zijn veel pluspunten om op te noemen, natuurlijk de schitterende omgeving, maar ook de hele entourage van het huis hebben van ons familieweekend een superweekend gemaakt. Prima slaapkamers met veel privacy, maar ook een prachtige slaapzolder voor de grote groep jongelui. Voldoende en goed sanitair. Een zeer goed geoutilleerde keuken waar het heerlijk werken was. De zitkamer en de eetkamer, beide uitstekend ingericht en met prachtige uitzichten naar de grote tuin met veel speelmogelijkheden. En natuurlijk de bar, mét biljart. Als laatste wil ik nog noemen de sauna, beneden in de kelder. Ook hiervan is veelvuldig gebruik gemaakt.

Het Landgoed Le Herou is echt een aanrader om zoals wij een super familieweekend te hebben!!

 

Met vriendelijke groeten,

Judith van Leeuwen

 

 

We hebben met plezier gebruik gemaakt van Landgoed Le Hérou in de Belgische Ardennen!

We waren met bijna 50 vrijwilligers van jongeren organisatie PiTTT ( St. 5th Avenue ) het eerste weekend van september 2005. Het weer was perfect de locatie waar het landgoed ligt is bijzonder mooi omdat het aan de rand van een bosrijke omgeving ligt en een waar sprookjes kasteel zou kunnen zijn. PiTTT is een organisatie wat bestaat uit een 50/60 tal vrijwilligers, die van alles organiseren voor de jeugd vanaf 10 jaar. Daar dit op vrijwillige basis is hadden we besloten om dat jaar, na nieuwe start op een compleet nieuwe locatie iets voor de hard werkende vrijwilligers terug te doen als blijk van waardering voor de inzet iedere week. Landgoed Le Hérou was voor ons een perfecte gelegenheid. De vrijdagavond kwamen we met een touringcar aan op de locatie, 's middags was het bestuur al vooruit gegaan om zo een mooie ontvangst voor te bereiden. Die avond hebben we ge-karaoked en gebarbecued tot in de late uurtjes. Niemand kwam iets tekort, een mooi landhuis met alles er op en er aan. Er ontbrak niets. Er was genoeg te doen, een pooltafel, een tafeltennis tafel, een sauna, etc etc etc. Echt geweldig. De meeste mensen sliepen op de bovenste etage daar dit een etage is waar je met grote groepen goed kunt slapen. De volgende dagen hebben we diverse activiteiten gehad zoals, forest rope adventure, Boog en Buks schieten, kano varen etc. Al deze activiteiten hebben we via brandsport ( outdoor organisatie ) georganiseerd en is van uit het landgoed zeer gemakkelijk te bereiken. Het landgoed is uitermate geschikt om met grotere groepen een week of weekend door te brengen, er ontbreekt werkelijk niets er is genoeg te doen in de omgeving zo is er dus een mooi stuw meer op enkel minuten loopafstand. We hebben dit weekend met plezier geleefd en beleefd. Een echte aanrader voor een ieder wie of welke organisatie dan ook.

 

Groetjes,

 

Marc Janssen

 

 

 

Geachte mevrouw van Alphen,

 

Allereerst onze complimenten voor het schitterende landgoed!

We hebben een prachtig weekend gehad en heb bijna niets anders reacties gehad zoals gaaf, super, fantastisch enz. Wat we ook maar

nodig hadden,het was aanwezig. Geweldig! Vooral de keuken.

 

Hartelijke Groeten,

 

Wim & Gerjo van der Velden

 

 

Geachte mevrouw,

 

ik wilde u nog laten weten dat wij ongelooflijk hebben genoten van ons weekend op uw landgoed Le Herou!

Er lag weliswaar geen sneeuw meer maar de stralende zon met enige vrieskou zorgde voor zeer aangename wandelingen. Ook voor de bikkels die het grote rondje hadden gemaakt. De omgeving In combinatie met het comfort van het Landgoed zorgt er voor dat wij met zeer veel genoegen terugkijken op een geslaagd weekend. Dit is een locatie om te onthouden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marcel Gierveld

 

 

Geachte mevrouw van Alphen,

 

Landgoed Le Hérou is voor onze organisatie de perfecte combinatie geweest om in een ongedwongen ambiance een bedrijfsuitje te kunnen combineren met een bedrijfsvergadering. Het is een werkelijk prachtige locatie, voorzien van alle gemakken. Wij voelden ons er gelijk "thuis" en dit gaf ook de sfeer aan van ons verblijf. De door ons ondernomen outdooractiviteiten hebben eveneens een uiterst positieve bijdrage geleverd aan het geheel en zouden wij willen omschrijven als een "must" als het aankomt op Teambuilding en samenwerking.

 

Met vriendelijke groet,

TnW Advies & Bemiddeling BV

Caroline van Grevenbroek

 

 

Antoinette,

 

Voor ons jaarlijkse bedrijfsuitje hebben wij mogen genieten van Landgoed Le Herou; een prachtig onderkomen in een dito omgeving.

 

Met vriendelijke groet / Kind regards,

 

Jan Willem Sewalt

Log●in Consultants Nederland B.V.

 

 

Beste Antoinette,

 

Ik wil graag nog even doorgeven dat onze groep ontzettend heeft genoten op Landgoed Herou. Iedereen was vol lof over het huis, mooi ingericht en volop de ruimte. En voor mensen die van koken en lekker eten houden, is de keuken inderdaad geweldig. 

 

Met hartelijke groeten,

 

Annemarie Stok

Kleve, Duitsland

 

 

 

 

 

Wilt u meer weten of reserveren? Stuur een email naar LandgoedLeHérou

  

HOME